Tuesday, April 29, 2014

Sisalik!

Sooja kliima võlud. Viimastel päevadel on siin ka kuidagi kahtlaselt niiske. Ühesõnaga ... meie kahe magamistoaga korterisse otsustas kolida ka sisalik. Ta elab mu korterinaabri kapis (hetkel veel) ja ma loodan, et ta ei kavatse sealt ära kolida. Ajasime teda natukene ka taga ja ainuke saavutus oli see, et ta on nüüd ilma sabata ... selle saime kätte :D. No tegelikult ei ole ta suur, selline pisikene ... aga mis järgmiseks?

Aga muidu on siin täitsa tore. Koolitus on pingeline .. hetkel siis teeninduse osa edukalt läbitud. Nüüd on siis käes see aeg, kus õpime pähe kõik need asjad, mis lennukis leidub ja mida hädaolukorras kasutada saab ... hapnikumaskid, hapnikupudelid, tulekustutid, esmaabikarbid, asukohamäärajad ... neid asju on kümneid. Nende kohta peab sõna sõnalt pähe õppima selle, kuidas nende kõlblikkust enne lendu kontrollida ja nende kasutamist peab oskama ka selgitada. Lisaks peab pähe õppima selle, kuidas mingis hädaolukorras käituda ... ehk siis kui kabiini rõhk kaob, siis selleks on vaja sõna sõnalt pähe õppida tegevused. Kui kabiinis on tulekahju, siis on jällegi vaja sõna sõnalt pähe õppida need asjad, mida tegema pead.

Minu õnneks ei ole selles osas palju muutuseid ja minu jaoks on see rohkem kordamine. Uskumatu, mis tegelikult kõik kolme aasta tagusest ajast meeles on! Loodan, et saan selle asja edukalt tehtud ;)

Nüüd läen magama, sest homme tuleb taas vara ärgata ;)


No comments:

Post a Comment